April scrie:Nu mai bine prăjeai puiul si oul?!
Ideea era o continuare a glumei mele, cine a crescut de mic cu piept de pui dezosat nu are cum aprecia un biftec tartar.
În poza sunt 600g mușchi de vițel, patru gălbenușuri de ou plus cele două care se văd, două cepe medii tăiate mărunt, o legătură de pătrunjel, o lingură cu muștar iute, două linguri cu ulei, două lingurițe sos tabasco, o linguriță cu sare, un varf de cutit de piper proaspăt măcinat și cinci castraveciori murați, bine storși și și tăiați mărunt.
Felia de pâine prăjită se unge cu unt din belșug peste care se așează un strat generos de biftec tartar. Se poate amesteca untul și în conținutul biftecului dar eu prefer să ung felia de pâine. Cei neobișnuiți cu așa ceva să aibe grijă că li se apleacă.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk