Pagina 1 din 1

Heliostasi Restaurant, Douliana, Chania - CRETA

Mesaj necititScris: Dum Feb 20, 2022 10:43 pm
de ForumGrecia
Heliostasi Restaurant
Restaurantul tradițional Heliostasi este situat în localitatea Douliana, într-o zonă superbă unde vă puteți bucura de o priveliște spectaculoasă.
Vă invităm să descoperiți după o zi de plajă, restaurantul Heliostasi care este localizat la numai 6 kilometri de localitatea Almyrida și la 4 kilometri de Kalives.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
ext.jpg

Vă puteți bucura de mâncare tradițională cretană, grecească, internațională dar și românească. Meniurile sunt pregătite cu ingrediente proaspete și cu cel mai bun ulei de măsline biologic, producție proprie. Vă recomandăm pilaful cretan cu carne de pui de casă sau carne de miel. Rezervați comanda cu o zi înainte!
Vă puteți delecta cu pește proaspăt și fructe de mare, o varietate de aperitive, salate, gustări, preparate din carne proaspătă și deserturi.
Puteți alege dintr-o varietate de băuturi nealcoolice sau alcoolice, (vin, bere, ouzo și tradiționalul raki sau rakomelo- rachiu cu miere), sucuri și cafea.
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
5 a.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
6jpg.jpg
7.jpg
8jpg.jpg
d1jpg.jpg
djpg.jpg

Restaurantul are o priveliște deosebită și multă verdeață. Tot aici se pot organiza petreceri de nuntă, botez precum și seri speciale.
La Heliostasi Restaurant au loc și seri cu muzică live, bouzouki, cretană și internațională.

15.jpg
16.jpg
17.jpg
n.jpg
v.jpg
ext1.jpg


Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Helio ... 24.1907619
Douliana, Chania
Facebook: https://www.facebook.com/agapimenestigmes
Website: http://www.heliostasi.com/
Tel: +30 698 992 2613